Goodville

Documentaire | Wonen Is Bijzonder | Platform31

Voor de documentaire over woonwagenbewoners die in een schrijnende situatie zitten betreft hun woningen, ben ik productie assistent geweest ter voorbereiding van de draaidagen en tijdens de edit. Tijdens de post productie heb ik alle interviews getranscribeerd waardoor het voor de regisseur en editor een overzichtelijke post productie werd.

City Talks | RAUM

Na kennis te hebben gemaakt met de organisatie en locatie van RAUM, heb ik tijdens de post productie van de reeks interviews voorwerk geleverd door een start te maken aan de edit en ondertiteling.

NetAcad Stories | Cisco

Voor deze video over het inspirerende verhaal van Simon, die het als Eritrese vluchteling voor elkaar heeft gekregen om een succesvolle IT-carrière op te bouwen, heb ik de pre productie ondersteund. Zo heb ik vanuit het uitgewerkte scenario een breakdown sheet gemaakt zodat er duidelijk werd welke props, locaties en figuranten er nodig waren. Dit heb ik met de cast en crew verder samen uitgewerkt en heb ik ter voorbereiding op de draaidagen al het papierwerk zoals callsheets opgesteld.

Videoclip | Alleen Op Mij – Robin

In de laatste weken van mijn stage heb ik veelal zelfstandig gewerkt samen met de artiest aan de productie van deze videoclip. De artiest had zelf een verhaallijn uitgeschreven. Ik heb crewleden, cast, locaties, kleding en props geregeld en het bijbehorende papierwerk als callsheets, quitclaims en briefings uitgewerkt. Tijdens de draaidag assisteerde ik de crew en cast en had ik contact met de aanspreekpunten van de locaties. Ook heb ik voorwerk geleverd voor de edit.